מרק מעולה…חייבת לשתף!

image

וגם ממש קל להכנה וגם דל קלוריות! כשר לפסח!

image

מה שצריך: חבילה של ברוקולי וכרובית של בודק.  מפשירים במים עם סודה לשתיה ושוטפים. זה אמור למנוע את הגאזים… שמים בסיר עם מים שמכסים ומוסיפים 2 כפות אבקת מרק בטעם פטריות, כף אבקת מרק בטעם עוף וקצת מלח.  מרתיחים עד שרך. מוסיפים כוס או שתיים חלב ומבשלים עוד קצת. טוחנים עם בלנדר מקל. בהגשה אפשר לשדרג עם פטריות טריות חתוכות וגבינה צהובה מגוררת…
יאאמי!

תגובות

תגובות

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: