שמחה בסוכות וגם מתכון עוף מתוק

אחרי החג- שבת חג.. כולנו קצת מבולבלות

מחפשות מקומות ללכת עם הילדים..

או פעילות בסוכה

מבשלות, כמעט ללא הפסקה..

מארחות או מתארחות

זה חג שלפעמים דווקא רמת הסטרס עולה..

סוכה מבסוטה מאוד

אז כמה טיפים להמשך החג:

הראשון: תעשי מה שקל לך.

זה כלל שבעלי טבע אצלינו מתחילת הנישואים.

תקף במיוחד ל.. בעצם כל הזמנים בינתיים.

אז אם יותר קל להשתמש בכלים חד פעמיים, ממליצה.

אם יותר קל לוותר על מנה ראשונה, מומלץ. (כולנו סובלים מעודף אכילה)

אם אפשר להשלים את הארוחות או הקינוחים במשהו מוכן: אחלה!

טיפ שני:

להרפות מהציפיות ולזרום עם ההפתעות.

קשה מאוד לתכנן בחג.

אז אפשר באופן כללי, להחליט על כיוון אבל בהחלט להיות פתוחה לשינויים ולהפתעות.

פה זה הזמן לחזור במוח שלנו לזמן שבו הינו ילדים ובכל דבר גילינו הרפתקה…

טיפ שלישי:

פסק זמן: לפעמים בתוך כל ההמולה של החג אנחנו זקוקות לפסק זמן.

אפשר לשבת בסוכה עם כוס תה ולקבוע שאנחנו בהפסקה ובזמן איכות.

זה יכול להיות עם עצמינו, עם אחד הילדים או בן הזוג.

הכי טוב, עם ריבונו…

טיפ רביעי:

חג הסוכות הוא זכר לענני הכבוד שבתוכם הושיב אותנו הבורא כשהוציא אותנו ממצריים.

הוא מזכיר לנו, שבכל המעברים, הוא איתנו. מכל כיוון אפשרי.

אנחנו מכוסים באהבה והכל לטובתינו.

אז גם אם כואב או קשה, להתחבר לידיעה הזו

שהכל בעצם טוב

גם אם לא רואים זאת כרגע..

אז שיהיה חג שמח במיוחד, אל תהססי לחפש כאן באתר מתכונים קלים…

ולאחיין שלי ישי היקר, הנה המתכון של העוף המתוק שלי:

משרים את העוף ערב קודם ב: סילאן בנדיבות, דבש, צ'ילי מתוק, מעט סויה ומעט טריאקי.

אופים מעל פרוסות תפ"א ובטטה כשעה עד שהכל מוכן… בחום די גבוה.. 200 מעלות לפחות..

מתאים גם להשריה של כנפיים ל'על האש'..

תהנו!

תגובות

תגובות

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: