מתכונים קלים ושווים לפסח!

הכנתי לכם צרור מתכונים קלים לפסח, מתכוני אל כשל מצוינים!

umich-food-brownies-2298325-h
קציצות עוף:
לא מגלים לאף אחד שמדובר במוצר ממוחזר:
לוקחים את העוף המכובס מהמרק, קוצצים אותו ומוסיפים: בצל אחד קטן קצוץ דק, ביצה או שניים  3 כפות קמח מצה  (או פירורי לחם בחמץ) מעט אבקת מרק בטעם עוף ופפריקה. בידים רטובות צרים קציצות ומטגנים בשמן חצי עמוק. טוב חם ומעולה גם קר לטיולים.

שניצל עוף:

כ -600 גרם שניצל עוף שפרסנו אותו לחתיכות בינוניות די דקות.
בקערה אחת שמים: חצי כוס קמח תפוחי אדמה מעט פפריקה ומעט אבקת מרק בטעם עוף. בקערה השניה: 2 ביצים טרופות. טובלים את השניצלים בקמח, בביצה ומטגנים. כנראה שיש משהו בקמח תפ"א ששומר על העסיסיות של השניצל יותר מקמח רגיל ולכן אני אישית מתכוונת להצטייד בו גם לימות השנה…

בראוניז של פסח:


ישר מתכון כפול לתבנית חד פעמית בינונית:

המצרכים:

2 כוסות סוכר
שני שליש כוס שמן
5 ביצים
רבע כפית מלח
חצי כוס קמח מצה
חצי כוס קמח תפ"א
שני שליש כוס קקאו
3 כפות תמצית וניל
70 גרם אגוזים קצוצים

אופן ההכנה: מערבבים הכל יחד בכף עץ, מומלץ לטעום אם צריך עוד סוכר, ושמים בתבנית משומנת בתנור שחומם לחום בינוני (170) בין 25-30 דקות. לפרוס כשעדיין חם, ניתן לשמור בכלי אטום בפריזר, הן מפשירות בצ'יק.

לחמניות לפסח של  של עודד פישר "במיקסר"

כנסו לקישור הבא ותהנו!

חג שמח מ

תגובות

תגובות

2 thoughts on “מתכונים קלים ושווים לפסח!”

  1. יעל! המתכון ללחמניות ללא שרויה יצא מעולה! הוספתי לזה חריין טחון(אחת "התבלינים" שלי לפסח של חב"ד) 3 בצלים קצוצים בשלב השני הכי טעים כשהוא חם ורך
    תודה רבה!

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: