עוגת שוקולד חמה

עוגת שוקולד חמה

קלה להפליא, אפשרי לגמרי להכין אותה ללא גלוטן.

בקערת המיקסר מערבבים:

1/2 מיכל קצפת פרווה (השף הלבן, ריצ’ או יוטבתה)

חצי כוס סוכר

4 ביצים

כוס שמן.

לאחר עירבוב של כ2 דקות, מפסיקים ומוסיפים:

כוס קמח (קונדיטור לגרסה ללא גלוטן קמח תפ”א לאשכנזים בפסח) וכוס שוקולית

כפית אבקת אפיה.

מערבבים שוב, ובעזרת לקקן מוודאים שהכל עורבב טוב ומעבירים לתבנית

אופים בחום 180 מעלות 30-40 דקות.

 

ציפוי: מחממים במיקרו לדקה וחצי, את החצי הנותר של הקצפת עם טבלת שוקולד מריר , מחולקת לקוביות מורחים את הקרם על העוגה.

העוגה טעימה גם קרה וגם מגיבה ממש טוב

לחימום על הפלטה בערב שבת…

אהבתם? אשמח לשיתופים!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email