כשנודע לי שהבן שלי צליאקי, הדבר שהכי חששתי ממנו זה מה יהיה עם הפיצה.
אני אוהבת לאפות פיצה בבית וניסיתי כמה וכמה מתכונים עד שהגעתי למתכון הנהדר הזה. אווירירי, ולא מורגש בכלל שזה ללא גלוטן. יאללה להכנה:

כף שמרים יבשים ממסים ל2 דקות בכוס ו3/4 מים חמימים.
מוסיפים 2 ביצים ו2 כפות שמן
מוסיפים 3 כוסות קמח קונדיטור, מעט קמח כוסמת ירוקה וכחצי כוס קמח חומוס,
חצי כפית מלח בערך, ומערבבים. יש קצת גושים, לא נראה לי שזה קריטי.
שופכים לתבנית עם נייר אפיה משומן, זה יוצא בלילה קצת דומה לפנקייק.

מי שאוהב פיצה עבה, ישים שכבה נדיבה, ומי שאוהב דק ימרח שכבה דקה.
אופים אחרי תפיחה של כ20 דקות בתנור שחומם מראש לחום הכי גבוה והורד ל180 מעלות לכ10 דקות. עד שהבצק אפוי, אבל אשכנזי.. שמים רוטב תוספות וגבנצ ואופים שוב. עד שמזהיב
