בראוניז ללא גלוטן

בראוניז ללא גלוטן

מתכון פשוט וטעים לא יאמינו לכם שהוא ללא גלוטן…

מערבבים: כוס גדושה קמח קונדיטור, 3/4 כוס קקאו, 2 כוסות סוכר לבן, כפית אבקת אפיה, כפית תמצית וניל, 4 ביצים, 3/4 כוס חד פעמית שמן. מערבבים הכל עם מרית ומעבירים לתבנית בינונית.

אפשר לעטר למעלה עם פקאן.

אופים ב180 מעלות ללא טורבו כ40 דקות. (אפשר גם לתת 20- 20 דקות בטורבו ואז להוריד…)

טעים ועשיר!

אהבתם? אשמח לשיתופים!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email