איך ברגע אחד, כל המציאות משתנה. לפני כמעט שלש שנים, גילינו שהבן שלנו צליאקי. מאז למדנו שבכל ארוחה או סעודה משפחתית הוא מעדיף צ'יפס יותר מכל תחליף אחר. ופיצה שמש.
למדתי להכין פיצה ללא גלוטן שטובה לא פחות מהפיצה המקורית.
אז כמובן שחג הפסח הפך לחג הכי כייפי עבור בני, שלא במקרה, נולד בערב בדיקת חמץ.
מדהים כמה מהר ילדים מסתגלים לשינויים, לנו המבוגרים לוקח הרבה יותר זמן להסתגל. מאז שהודיעו לבן שלי על הצליאק, הוא בודק כל מאכל ולא אוכל דבר שאסור לו. אני, שאני יודעת שלא טוב לי מוצרי חלב, מתפתה שוב ושוב לטעום מהם. אולי הגיע הזמן שנלמד מילדנו?
את הבראוניז האלה הכנתי זמן רב לפני שגילינו את הצליאק, של בני. מתכון פשוט וטעים לא יאמינו לכם שהוא ללא גלוטן…
מערבבים: כוס גדושה קמח קונדיטור, 3/4 כוס קקאו, 2 כוסות סוכר לבן, כפית אבקת אפיה, כפית תמצית וניל, 4 ביצים, 3/4 כוס חד פעמית שמן. מערבבים הכל עם מרית ומעבירים לתבנית בינונית.
אפשר לעטר למעלה עם פקאן.
אופים ב180 מעלות ללא טורבו כ40 דקות. (אפשר גם לתת 20- 20 דקות בטורבו ואז להוריד…)
טעים ועשיר!